Kwaliteit

QHSE

QHSE

QHSE management is een van onze prioriteiten. De Kees in ’t Veen organisatie kiest altijd de best beschikbare technologie om haar diensten uit te voeren. Wij verbeteren voortdurend onze installaties en processen om zodoende op een efficiëntere manier onze klanten te kunnen bedienen en minder grondstoffen te verbruiken. 

Diepgaande kennis van producten en processen is essentieel. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis op het gebied van producten en processen om zodoende voor iedere klantvraag een (milieu)verantwoorde, veilige en efficiënte oplossing te kunnen aandragen.
MANAGEMENTSYSTEEM

Integraal Management Systeem

De Kees in ’t Veen organisatie sluit geen compromissen als het op kwaliteit, veiligheid, hygiëne en het naleven van wet- en regelgeving aankomt. Om risico’s te vermijden zijn procedures en werkinstructies opgesteld. Deze zijn vastgelegd in een geïntegreerd, uniform en gecertificeerd managementsysteem, het IMS (Integraal Management Systeem). Dit systeem draagt in hoge mate bij aan de bewaking van de veiligheid, betrouwbaarheid en traceerbaarheid van de processen.